Преместване на пиано и роял с превоз в София и страната

Качествено преместване на пиана и рояли от екип с дългогодишен опит. Освен с пренасяне на музикални инструменти, можем да ви бъдем полезни с опаковане на багаж и преместване на мебели. Виж цени
Нашите служители имат опита в товаро разтоварни услуги, де/монтаж на мебели и транспортни услуги на вещи до всяка точка в София и страната. Предлагаме експресно обслужване, надеждност и сигурност при преместване на вашите стоки. Можете да ни потърсите по-всяко време на деня. Работно време: Без почивен ден.
 
Музикалните инструменти не са само една част от обзавеждането, а деликатен инструмент, който трябва да се съхранява и пази с изключително внимание, особено по време на преместване. Разполагаме с обучен персонал и огромен опит, зад гърба си имаме стотици премествания и се ползваме с голямо доверие от музикални къщи и училища, акордьори, учители по музика, реставратори на пиана, рояли, много фирми и частни клиенти. Благодарение на дългогодишната ни практика, Вашето пиано е в сигурни ръце.
 
Нуждаете се от преместване и транспорт на Вашето пиано или роял?
Стълбите са тесни, вити или стръмни?
Обадете ни се.
Ние знаем как.
Ще преместим Вашето пиано или роял, професионално, бързо и на добра цена!
 
Защо да изберете нас?
– Професионално преместване на изключително ниска цена.
– Разполагаме със специални техники, приспособления и оборудване.
– Опаковане на пианото или рояла.
– Укрепване на музикалният инструмент в транспортното средство.
– Експресно обслужване.
– Отстъпки в цената всяка събота, неделя и празнични дни.
– На ваше разположение без почивен ден.
– Точни, коректни.
 
Контакти: 0889 36 33 06 | 0877 95 95 22

Преместване на мебели и багаж в София и страната

Ние сме вашият партньор за преместване на мебели и багаж в София и страната, предлагащ персонализирани и иновативни услуги на фирми и физически лица.

Вижте нашите цени за преместване

Ако имате въпроси ни пишете или се свържете с наш консултант. Поискайте оферта или заявете услуга в удобно за вас време.