Преместване на личен багаж, мебели от жилища и офиси с опитна фирма.

Преместване на личен багаж, мебели от жилища и офиси с опитна фирма.

Хамалски и товарни услуги с пренасяне и превоз в София. При нужда можем да извършим преместване на вашето домашно имущество или офис техника. Гаранция за професионално обслужване и коректност. Предлагаме добри цени за преместване, както и отстъпки за пенсионери и студенти. Нашият екип е отзивчив и приятен за работа и няма да съжалявате за избора си. Можете да поръчате услуга по избор. Транспорт до избрана от вас дестинация или пренасяне на багаж, мебели и офис оборудване с хамали. Дейността опаковане или де/монтаж на мебели можем да извършим, като за целта е нужен оглед, за да направим точна оферта.

Дейностите ни по преместване включват: Опаковане, подреждане, събиране на архив и багаж, де/монтаж на мебели, Товарни и транспортни услуги, разтоварни услуги, Пренасяне на пиано, каси, рояли, техника.

Как да направим заявка и изберем правилната фирма за преместване на дома или офиса? Предварително проучете цените и поискайте оглед и цени на услугите като оферта. Сравнете с други фирми за преместване. Колкото по рано заявите услугата, толкова по добре и сигурни ще сте. Набавете си кашони при нужда дни преди преместване, за да имате време да опаковате спокойно вещите си без да бързате излишно. Ден преди преместването се свържете с хамалската фирма за контролно потвърждаване.

Колко време трае едно преместване? Различно от един час до 6 часа и повече. Зависи от много фактори – количеството вещи, етажи, трафик и разстояние.

Как да се подготвим? Внимателно сложете вещите си в достатъчно здрави кашони и не ги претоварвайте. Залепете и надпишете тяхното съдържание. Така по лесно ще ги разпознавате при разопаковане. Правилното планиране преди преместване, предотвратява лошото представяне.

Преместването е екипно усилие. Независимо дали става въпрос само за вас, или за цялото ви семейство. Ако имате професионална фирма за хамали и преместване, всеки може да постигне успех. Бързо, качествено и без напрежение.

Вашият коментар